3de kleuterklas A

3de kleuterklas A
De Toverklas

donderdag 29 november 2018

hij komt..hij komt....


Aftellen....we begonnen aan 20 keer slapen en nu nog zeven..dat is een handje en twee vingers...spannend...


We zijn alvast reuzebenieuwd naar de sintshow op 6 december. We knutselden een stoomboot en een bootje voor het spiekpietje en hebben de gang al goed gebruikt in ons rollenspel. Zelfs de leerlingen van het vierde zijn een beetje jaloers op onze boot..


Een verlanglijstje mag uiteraard niet ontbreken..al hoopt de juf dat SINTERKLAAS een goedgevulde portemonnee heeft bij het zien van de zeer uitgebreide lijstjes...  In de plasticinehoek zijn er heel wat leuke prenten van de sint om te versieren .


We kunnen puzzels maken en een moeilijke memory met dopjes doen per twee. We leggen de dopjes zelf op de afbeeldingen en mogen er dan om beurt twee omdraaien. Het lukt ons erg goed om per twee dit spelletje te spelen.


We luisteren naar het verhaal van de spiekpietjes: SOS Stoomboot en proberen zelf een stoomboot te schilderen en ook eentje te knutselen met een schoendoos of eierdoos. We worden ook steeds beter in het zelfstandig zijn ivm handen wassen, borsteltjes afwassen...(blije juf)


We genieten van de Sintsfeer en drukte in de klas en beginnen morgen ook aan onze leuke mijters en hoeden. Volgende week staan er nog een stoombootspel, een poppenkast, een kookactiviteit(marsepein maken) en nog heel wat leuke knutsel en spel-activiteiten op ons sint-programma .

Lieve knuffels van ons allemaal....


Ik ben Turkian Kamil en ben vriendje nummer 19 in de toverklas sinds twee weken. Ik ben het broertje van Musa en zit nu ook in de tweede kleuterklas. gelukkig zijn we allemaal paraat om deze lieve vent in ons klasje welkom te heten...

https://photos.app.goo.gl/LVnSjEJPG2DbFsbV6

Geen opmerkingen:

Een reactie posten