3de kleuterklas A

3de kleuterklas A
De Toverklas

zaterdag 4 mei 2019

zaadjes en bloemen...


We zijn vollop bezig voor onze allerliefste mama's...ze moeten helaas nog even wachten tot zondag 12 mei want dan is het moederdag. We kunnen wel al een tipje van de sluier oplichten en jullie vertellen dat het iets te maken heeft met het thema:"zaaien…"


 We proberen bloemen na te maken met de clics. We hebben ook een doe-boekje gekregen en proberen zelf in te plannen wanneer we in ons boekje gaan kleuren en werken. soms hebben we wel even een duwtje in de rug nodig om ons te laten werken...hehe  Op de speurkaarten gaan we op zoek naar allerlei details. We gebruiken een vergrootglas om alle opdrachtjes op te speuren.


 Hieperdepiep Hoera..Noa was in de gloria. Ze trakteerden op leuke eenhoorn-doosjes met berenkoekjes in.. Vijf dikke zoenen voor jou van ons allemaal...


 in ons schrijfdansmomentje proberen we bloemblaadjes te maken...We moeten grote lussen maken met de pastelkrijtjes om mooie bloemblaadjes te krijgen..


 Jippiejeej  marie is helemaal in de wolken met haar babybroertje Lucas...Welkom lieve Lucas. En nog eens een dikke proficiat aan de mama en papa.


In de paasvakantie was er nog een vriendje jarig. Elisabeth werd vijf jaar en dit vieren we met heerlijke unicorn-cupcakes waar we gekleurde tongetjes van kregen...
Hiephiep hoera voor Elisabeth.

Volgende week werken we rond het thema: de boerderij.
Maandag is het kleutersportdag op school en mogen we in onze sporty outfit komen..

Nog een fijn weekend iedereen..

https://photos.app.goo.gl/YAkfJC1yMHt3U1Fy7

Groetjes uit de toverklas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten