3de kleuterklas A

3de kleuterklas A
De Toverklas

zondag 15 december 2019

Bijna Kerstmis....

 Wij zetten zelf de Kerstboom op en mogen hem ook zelf versieren. Leon bracht mooie kersttafereeltjes mee waarvoor we een kersthuisje maakten.


Zo ziet een echte kerstboom eruit... We kijken goed naar de takken en proberen onze boom zo echt mogelijk te schilderen.


Op de plasticinekaarten kunnen we zelf aan de slag. We rollen kerstballen en slingers in allerlei kleurtjes en versieren zo onze kerstbomen.


Aan het krijtbord kunnen we een engel, een rendier of een kerstman leren tekenen..We kijken goed naar de voorbeeldkaarten. Aan de knutseltafel gaan we stroken knippen van breed naar smal en proberen we zo zelf een kerstboom te ontwerpen.


We kijken goed naar de kaarten en proberen de parelketting zo goed mogelijk te maken. Welke parel moet eerst en welke vorm heeft de parel? aan de puzzeltafel zijn er allerlei kerstpuzzels aanwezig. 


Bij de sjoelbak moeten we zoveel mogelijk schijfjes binnen hebben. Elk shijfje is gelijk aan een kerstballetje voor onze boom.




Deze week doen we een contractwerkje. We krijgen een boekje dat ons helemaal word uitgelegd en dat we tegen vrijdag moeten afhebben. Iedereen heeft flink zijn of haar best gedaan.


Vrijdag gaan we zwemmen en daarna is het tijd voor het kapsalon.

We geven er nog een laatste week een lap op en dan begint de kerstvakantie.

https://photos.app.goo.gl/bxZi4GnxKAddNgeBA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten